Voetjebal algemeen

Voetjebal is het eerste en enige voetbal speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Peuters en kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal. 

In 2004 is er in Den Haag gestart met het eerste voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Inmiddels is dit concept uitgegroeid in geheel Nederland.

 

Voetjebal begint bij de basis! Er worden de kinderen vaardigheden aangeleerd waar zij een leven lang plezier van zullen beleven. Op het sportveld, maar ook zeker op school. We proberen alle Voetjeballers vaardigheden bij te brengen op verschillende gebieden; namelijk motorische, coginitieve en sociale vaardigheden! Maar wat veruit het belangrijkste is, is natuurlijk plezier! 

Dit doen we door de Voetjeballers verschillende uitdagende en leuke oefeningetjes met papa of mama te laten uitvoeren. Zo leren we de Voetjeballers bijvoorbeeld op een spelende manier tellen, kleuren herkennen en benoemen en komt het sociale element steeds meer terug in de lessen naarmate ze ouder worden. 
In de lessen worden skill balletjes gebruikt, maar ook gekleurde kegels, hoepels, pittenzakken, halve balletjes en ringen.

Introductie filmpje Voetjebal

Voetjebal Eindhoven
+31 (0) 6-44371527
eindhoven@voetjebal.com

Terug naar boven