Nieuws Voetjebal Eindhoven

NIEUWE LOCATIE GESTEL

We hebben feestelijk nieuws, want er wordt een nieuwe locatie 'geopend' in basisschool de Troubadour in Gestel. We organiseren op twee zaterdagen in november gratis proefles dagen voor alle geïnteresseerden die mogelijk bij deze locatie willen komen Voetjeballen. 

Waar: basisschool de Troubadour (Maria van Bourgondiëlaan 2D)
Wanneer: 9 & 16 november 
Hoe laat: Tussen 9:00uur en 11:15uur start elke les. Exacte tijd wordt later bepaald
Hoe lang: Elke les duurt 45 minuten

Stuur even een mailtje naar eindhoven@voetjebal.com als je graag op beide dagen of één van de dagen zou willen langskomen. 

> Neem deel aan gratis proefles Eindhoven

Iedereen heeft recht op een gratis proefles bij Voetjebal Eindhoven! Jij bent van harte welkom om hier éénmalig grais aan deel te nemen. Ben jij ook benieuwd of jij Voetjebal leuk zal vinden? Meld je dan snel aan via eindhoven@voetjebal.com. Ben je er al zeker van dat je een of meerdere lesblokken wilt deelnemen? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in door op de button rechts te klikken. 

Vriendjes & vriendinnetjes actie

Bij Voetjebal vinden we het erg gezellig om veel kindjes in de lessen te hebben, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

En het is natuurlijk extra gezellig als er ook nog eens vriendjes en vriendinnetjes van Voetjeballers mee komen naar de lessen. Daarom hebben we een vriendjes & vriendinnetjes actie opgezet. Dit houdt in dat je één (of meerdere) les(sen) korting kunt krijgen wanneer een vriendje of vriendinnetje van jou zich aanmeldt als lid van Voetjebal Eindhoven! Jouw vriendje of vriendinnetje kan jou de les korting geven door, wanneer hij/zij het inschrijfformulier invult, de naam van jou (of je kindje) in te vullen. Dan zal dit verwerkt worden en zal je de les korting automatisch krijgen.

Let op: dit geldt alléén voor bestaande leden!
Geen nieuwsberichten gevonden

Voetjebal Eindhoven
+31 (0) 6-44371527
eindhoven@voetjebal.com

Terug naar boven