Nieuws Voetjebal Eindhoven

Voetjebal on the grass

Voetjebal Eindhoven-Helmond kan eindelijk de lessen weer hervatten! Wij zijn erg blij dat we weer met onze lessen kunnen starten en weer veel enthousiaste Voetjeballers mogen vermaken. 

Normaal gesproken vinden onze Voetjebal lessen binnen in zaaltjes plaats, maar i.v.m. het Coronavirus wijken we voor een korte periode uit naar buiten. We Voetjeballen nu namelijk op twee voetbalvelden in Eindhoven:
- op zaterdagochtend op het kunstgrasveld in het FC Eindhoven stadion;
- op zondagochtend op het kunstgrasveld bij V.V. Wodan.

We zijn op 6 & 7 juni weer gestart met de lessen en deze lopen door tot en met 11 & 12 juli 2020. Vervolgens hopen we in september weer te kunnen starten met onze reguliere lessen.

Tot die tijd blijven we lekker Voetjeballen op het gras! Lijkt het jou ook leuk om hier aan mee te doen? Je kunt een gratis en vrijblijvende proefles aanvragen op deze pagina. Hier is ook meer informatie te vinden over de planning van Voetjebal on the grass.

> Neem deel aan gratis proefles Eindhoven

Iedereen heeft recht op een gratis proefles bij Voetjebal Eindhoven! Jij bent van harte welkom om hier éénmalig grais aan deel te nemen. Ben jij ook benieuwd of jij Voetjebal leuk zal vinden? Meld je dan snel aan via eindhoven@voetjebal.com. Ben je er al zeker van dat je een of meerdere lesblokken wilt deelnemen? Wacht dan niet langer en schrijf je snel in door op de button rechts te klikken. 

Vriendjes & vriendinnetjes actie

Bij Voetjebal vinden we het erg gezellig om veel kindjes in de lessen te hebben, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

En het is natuurlijk extra gezellig als er ook nog eens vriendjes en vriendinnetjes van Voetjeballers mee komen naar de lessen. Daarom hebben we een vriendjes & vriendinnetjes actie opgezet. Dit houdt in dat je één (of meerdere) les(sen) korting kunt krijgen wanneer een vriendje of vriendinnetje van jou zich aanmeldt als lid van Voetjebal Eindhoven! Jouw vriendje of vriendinnetje kan jou de les korting geven door, wanneer hij/zij het inschrijfformulier invult, de naam van jou (of je kindje) in te vullen. Dan zal dit verwerkt worden en zal je de les korting automatisch krijgen.

Let op: dit geldt alléén voor bestaande leden!
Geen nieuwsberichten gevonden
Terug naar boven