Prijzen en kortingen

Gratis Proefles!

Omdat we alle geïnteresseerden een duidelijk beeld willen geven van wat Voetjebal Eindhoven is, hebben we besloten om iedereen één gratis proefles op een locatie naar keuze te bieden. Zo kan iedereen een duidelijk beeld vormen van wat een gemiddelde les inhoudt en of het ook daadwerkelijk iets voor u is. Dus, als u geïnteresseerd bent in Voetjebal; stuur gerust een mailtje naar eindhoven@voetjebal.com en vraag een gratis proefles aan. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Inschrijving bij Voetjebal Eindhoven

Voor het Voetjebal jaar 2019 hebben we gekozen om drie blokken van elf betaalde lessen op te zetten. Deze blokken indeling per locatie is te vinden bij de pagina 'Eindhoven en Helmond'.
Wanneer er 12 lessen zijn ingepland in één blok, is de eerste les van het blok gratis. Deze eerste les wordt dan ingericht als een vriendjes & vriendinnetjesdag en deze les is altijd gratis voor alle leden én ze kunnen hierbij dus gratis één vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les! Deze gratis lessen worden aangegeven door een dikgedrukte en onderstreepte datum.
Dus er worden altijd 11 lessen in rekening gebracht, tenzij bij inschrijving data worden doorgegeven waarop een Voetjeballer niet aanwezig kan zijn. Deze les(sen) zou(den) dan niet op de factuur verschijnen. 

Wanneer je aanmeldt voor één blok is het lestarief 9 euro. Indien je direct aanmeldt voor twee blokken wordt het lestarief vastgesteld op 8 euro. Wanneer je direct aanmeldt voor drie blokken (geheel kalenderjaar / 33 lessen) is het lestarief 7,50 euro. 
Er zijn ook inschrijfkosten verbonden aan de éérste aanmelding bij Voetjebal. In totaal bedragen de inschrijfkosten 33 euro. Hier krijg je dan ook een echt Voetjebal tenuetje voor terug!
Wanneer je voor één blok zou aanmelden, zouden de totale maximale kosten (excl. inschrijfkosten en BTW) 99 euro bedragen. 
Bij directe aanmelding voor twee blokken, zouden de totale maximale kosten (excl. inschrijfkosten en BTW) 176 euro bedragen.
Bij directe aanmelding voor drie blokken zouden de totale maximale kosten (excl. inschrijfkosten en BTW) 247,50 euro bedragen.

Let op: de onderstaande prijzen zijn excl. 9% BTW.

 

Kosten Voetjebal 2019
 

Eénmalige inschrijfkosten nieuwe leden: 33,00
(Inclusief Voetjebal tenue)

 

1 blok

2 blokken

3 blokken

11 lessen

22 lessen

33 lessen

Totaal €99,00

Totaal €176,00

Totaal €247,50

€0,00 korting

€22,00 korting

€49,50 korting


 

Vriendjes en vriendinnetjes actie

Er is ook nog een vriendjes & vriendinnetjes actie lopend bij Voetjebal Eindhoven. Als een vriendje of vriendinnetje van jou (een bestaand lid) zich aanmeldt voor één of meerdere blokken, dan krijg je respectievelijk één of meerdere lessen korting. Dit vriend(innet)je dient jou dan als referentie op te geven op het inschrijfformulier, waarna jij de les(sen) korting automatisch krijgt. Deze actie is alléen geldig bij aanmelding van nieuwe Voetkeballers!

 

Voetjebal Eindhoven
+31 (0) 6-44371527
eindhoven@voetjebal.com

Terug naar boven