Wie zijn wij?

Team & Historie Voetjebal Eindhoven

Sinds de oprichting van Voetjebal Eindhoven, in oktober 2016, is Joey van Hoof Voetjebal lesgever in de Fontys Sporthogeschool (Eindhdoven-Zuid). Daarnaast is hij sinds januari 2018 'coördinator' van alle Voetjebal activiteiten in regio Eindhoven.
In april 2017 werd een nieuwe locatie in Eindhoven-Noord gecreërd op de Grebbeberglaan 55a. Hier is Puck Buskens sinds december 2019 actief als Voetjebal trainster waar zij tot op heden nog steeds actief is.
Enkele maanden later, in februari 2018, werd de locatie Meerhoven opgezet in basisschool 't Slingertouw. Op deze locatie werd Nielle Gosen de trainster. Ook Nielle is nog steeds actief als lesgeefster in Meerhoven.
In janauri 2019, werd de vierde locatie van Voetjebal gecreërd in Brandevoort, Helmond. Roy Olislagers is vanaf de opstart van deze locatie degene die de trainingen voor de Voetjeballers verzorgt. De locatie is echter in januari 2020 verhuisd van Brandevoort naar basisschool 'in het Hart van het Hout' in Mierlo-Hout.
En als laatste werd in november 2019 de meest recente locatie opgezet: Gestel. Mellanie Verdel is vanaf de start, tot op heden de trainster van deze locatie in de Maria van Bourgondiëlaan 2D.
Natuurlijk kan er zo nu en dan een lesgever de lessen niet geven i.v.m. andere verplichtingen of ziekte... Daarom is er ook een invaldocent; Riet Sweegers. 

De Voetjebal trainers

Naast het geven van de Voetjebal lessen is Puck Buskens actief als studente aan de Fontys Sporthogeschool. Puck hockeyt op dit moment bij studentenhockeyvereniging Donquishoot in Dames 5. 

Nielle Gosen is dus nog studente en loopt momenteel ook stage bij PSV Eindhoven, waar zij BMO (Breed Motorische Ontwikkeling) trainingen geeft aan de jongste jeugd van PSV. Nielle voetbalt momenteel bij R.K.S.V. Nuenen dames 1.

Riet Sweegers is op dit moment administratief medewerkster. Riet voetbalt bij V.V. Acht (veld) en Brabantia (zaal). 

Roy Olislagers is tevens nog student en heeft stage gelopen als fysiek trainer bij de FC Eindhoven Academy (jeugdopleiding van FC Eindhoven). Roy voetbalt vanaf zomer 2020 bij R.K.S.V. Nuenen 1.

Mellanie Verdel heeft in 2019 de opleiding Summa Sport en Bewegen niveau 4 afgerond, waarna ze direct is gestart aan de opleiding ALO op de Fontys Sporthogeschool. Mellanie voetbalt bij V.V. Geldrop in de M-O19.

Joey van Hoof is actief als fysiek- en looptrainer bij de FC Eindhoven Academy. Op dit moment voetbalt Joey bij Z.V.V. BE'79 (zaal) en V.V. Maarheeze (veld).

Sportieve Voetjebal trainers

Alle trainers en trainsterst zijn voetballers in hart en nieren, maar Puck houdt toch iets meer van hockey. Daarnaast vinden ze het allemaal erg leuk om met peuters en kleuters te werken! Toevallig is dat alle trainers en trainsters een opleiding op de Fontys Sporthogeschool hebben afgerond of ze bezig zijn met de afronding hiervan. Zo is Joey in 2017 afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool en zijn Nielle en Roy naar verwachting in 2020 klaar met de opleiding. Puck zal naar verwachting in 2021 klaar zijn en Mellanie is in 2019 pas gestart met de studie. Riet heeft het CIOS afgerond in de richting buurt, onderwijs en sport. 
 

Terug naar boven