Wie zijn wij?

TEAM & HISTORIE VOETJEBAL EINDHOVEN

Sinds de oprichting van Voetjebal Eindhoven, in oktober 2016, is Joey van Hoof Voetjebal lesgever in de Fontys Sporthogeschool (Eindhdoven-Zuid). Daarnaast is hij sinds januari 2018 'coördinator' van alle Voetjebal activiteiten in regio Eindhoven.
In april 2017 werd een nieuwe locatie in Eindhoven-Noord gecreërd op de Grebbeberglaan 55a. Hier ging Maudy Gosen aan de slag als Voetjebal lesgeefster waar zij tot op heden nog steeds actief is.
Enkele maanden later, in februari 2018, werd de locatie Meerhoven gecreërd in basisschool 't Slingertouw. Op deze locatie werd de kleine zus van Maudy lesgeefster; Nielle Gosen. Ook Nielle is nog steeds actief als lesgeefster in Meerhoven.
En als laatste, in janauri 2019, werd de vierde locatie van Voetjebal gecreërd in Brandevoort, Helmond. Roy Olislagers is vanaf de opstart van deze locatie degene die de lessen voor de Voetjeballers verzorgt. 
Natuurlijk kan er zo nu en dan een lesgever de lessen niet geven i.v.m. andere verplichtingen of ziekte... Daarom is er ook een invaldocent; Rietje Sweegers. 

Toevallig is dat vier lesgevers een opleiding op de Fontys Sporthogeschool hebben gevolgd of ze bezig zijn met de afronding hiervan. Zo zijn Maudy en Joey in 2017 afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool en zijn Nielle en Roy naar verwachting in 2020 klaar met de opleiding. Rietje Sweegers heeft het CIOS afgerond in de richting buurt, onderwijs en sport. Ook heeft ze destijds de cursus TC 3 (Trainer/Coach 3) voor voetbal gehaald.

Alle lesgevers en lesgeefsters zijn voetballers in hart en nieren. Daarnaast vinden ze het erg leuk om met kinderen te werken!
Naast het geven van de Voetjebal lessen is Maudy Gosen actief als programmamanager binnen de partnerships van Fontys Sporthogeschool én beweegt ze met ouderen bij de Archipel. Op dit moment is Maudy coach van het damesteam van V.V. Acht.
Nielle Gosen is dus nog studente en loopt momenteel ook stage bij PSV Eindhoven, waar zij BMO (Breed Motorische Ontwikkeling) trainingen geeft aan de jongste jeugd van PSV. Nielle voetbalt momenteel bij R.K.S.V. Nuenen dames 1.
Rietje Sweegers is op dit moment administratief medewerkster. Rietje voetbalt bij V.V. Acht (veld) en Brabantia (zaal). 
Roy Olislagers is tevens nog student en heeft stage gelopen als fysiek trainer bij de FC Eindhoven Academy (jeugdopleiding van FC Eindhoven). Roy voetbalt momenteel bij V.V. Gemert.
Joey van Hoof is actief als fysiek- en looptrainer bij de FC Eindhoven Academy. Op dit moment voetbalt Joey bij S.V. Tivoli (veld) en E.S.Z.V.V. Totelos (zaal).

Voetjebal Eindhoven
+31 (0) 6-44371527
eindhoven@voetjebal.com

Terug naar boven